Ytre Enebakk Skolemusikkorps
 • Hjem    • Om oss    • Informasjon    • Styre og komiteer    • Dirigenter og Instruktører    • Arrangementer    • Fra arkivet     • Gjestebok  

 

 

   Fra arkivet
           

Snarveier:
Antall besøk på siden: 396 998

 

 


Jubileumskonsert 2013 - 55 år

Det ble våren 2013 avholdt jubileumskonsert på Mjær ungdomsskole.

Den 8. mars 2013 ble korpset 55 år. Vi innledet året med å feire oss selv med en feiende flott jubileumskonsert på Mjær ungdomsskole søndag den 17. mars. Lørdag og søndag hadde gått med til å gjøre de siste forberedelsene for den store konserten. Kveldens konferansier Johnny Rivli loste oss gjennom et variert program der musikantene viste seg fram for familie og venner. Anne B. Kjørstad holdt tale for dagen, ordfører Tonje Anderson Olsen kom med varmende ord og med en pengegave fra Enebakk kommune. Det vanket også blomster og gaver fra de andre korpsene i bygda.  I pausen var det mulighet for å kjøpe seg en kakebit og litt å drikke. Musikantene benyttet også pausen til å selge lodd til inntekt for korpskassa. Mange fine premier ble delt ut under konsertens andre avdeling.

 

I konsertens første del fikk vi se og høre et variert program fra hovedkorpset under ledelse av dirigent Fred Amundsen. Til svingende afrikanske toner marsjerte hovedkorpset inn på scenen i sine flotte uniformer. Fred presenterte og fortalte videre om hvert av de musikkstykkene som vi etterhvert fikk høre. Med hovedkorpset sittende på scenen, entret aspiranter og juniorer inn under ledelse av sine respektive dirigenter - Terje Kjørstad og Vivvi Jensen. Vi fikk høre flere smakebiter fra begge grupper og man kan vel si at dette var kveldens sjarmøretappe. Konsertens første del ble avsluttet med hovedkorpsets fremføring av Conserto for Faculty and Band - med bistand fra styre og korpsledere i fri utfoldelse med rytmeinstrumenter og konfettibomber. 

 

Til konsertens del to hadde det skjedd et sceneskifte. Dempet lys, musikantene i hovedkorpset hadde skiftet til helsort antrekk og det hadde kommet til noen tidligere korpsmusikanter i tillegg til noen voksne fra 17. mai Orchesteret. Instrumenter som keyboard, bassgitar og el-gitar - alle håndtert av tidligere korpsmusikanter bidro til å skape stemning i salen. Gamle svisker som Big Spender, In the Mood  og Baby Elephant Walk fikk salen til å leve sitt eget liv og selv de av tilhørerne som "egentlig ikke liker korps" digget med.

   


Get Adobe Reader

Read file
 Invitasjon 55 års jubileumskonsert
 

 

 

www.yeskorps.no - yeskorps@gmail.com - www.facebook.com/yeskorps